Noutăţi – Semimaratonul Virşlilor Hunedoara-Deva

15.01.2013 - Un anunt pentru cei care locuiesc in Bucuresti sau in apropiere si doresc sa participe la cursa noastra. Partenerul nostru, agentia ENJOY TRANSYLVANIA, organizeaza excursie la Semimaratonul Virslilor 2013. Beneficiezi de transport Bucuresti-Deva si retur, 2 nopti cazare la Deva cu mic dejun, transport la start in Hunedoara in ziua competitiei, transport bagaje/haine de schimb la Deva la sosire, traseu pe biciclete duminica (a doua zi dupa cursa), cu vizitarea Sarmizegetusa Regia, utilizare bicicleta tip MTB (pentru cei care nu au) sau transport bicicleta personala (suporti Thulle ProRide). Detalii excursie si inscrieri: http://www.facebook.com/events/322576614524273/

ENJOY TRANSYLVANIA este o agentie de turism specializata in excursii active in tara (www.enjoytransylvania.ro) sau strainatate (www.cyclingtrips.wordpress.com).

24.01.2013 - Un ajutor pentru cei care doresc sa participe la proba de stafeta, dar nu au coechipieri. Puteti intra pe forumul site-ului RoClub Maraton, pe link-ul http://www.maraton.info.ro/forum_thread.php?id=2016 si sa va anuntati acolo. Pentru asta este suficient sa va faceti un cont gratuit pe acest site. Mai aveti astfel avantajul accesului la foarte multe informatii utile referitoare la alergare, pe cel mai important site romanesc de profil.

01.03.2013 - Asa cum am promis, anuntam acum premiile: Individual (feminin si masculin) general - Locul I - 800 lei, Locul II - 500 lei, Locul III - 200 lei. Stafeta - Locul I - 600 lei, Locul II - 400 lei, Locul III - 200 lei, Locurile IV si V - premii in articole sportive. Incercam sa premiem si primele trei locuri de la fiecare categorie eligibila cu articole sportive. Despre asta, va mai tinem la curent.

06.03.2013 - Tot referitor la premii. Un nou prieten al Semimaratonului Virslilor, Alex Doboli, hunedorean de loc dar care traieste de ceva ani in S.U.A., auzind de "isprava" noastra, ne-a oferit un premiu de 200 de dolari (in lei) pentru cel mai bine clasat hunedorean la concursul individual. Prin hunedorean se va intelege un concurent (concurenta) cu domiciliul stabil in judetul Hunedoara. Ii multumim mult si poate anul viitor isi va programa in asa fel vacanta in tara, incat sa participe si el.

28.05.2013 - Toti concurentii care se cazeaza in Deva pot sa se deplaseze la start la Hunedoara in dimineata zilei de sambata cu un bus pus la dispozitie de organizatori. Bus-ul are 40 de locuri si va pleca la ora 8.30 din fata Hotelului Deva (din Deva :)). Am ales acest loc de plecare pentru ca e foarte central si usor de gasit. Acelasi bus va aduce la sosire bagajele lasate de concurenti la start.

28.05.2013 - Din considerente organizatorice, am decis sa oprim inscrierile vineri seara la ora 20.00. Asadar, sambata, in ziua cursei nu se mai fac inscrieri.

29.05.2013 - Ridicarea numerelor de concurs se va face vineri 7 iunie, intre orele 17.30 si 20.00 in fata Primariei din Deva (va fi un cort special pentru asta). In caz ca ploua, ne mutam in holul Primariei, chiar la intrare. Numerele se mai pot ridica si sambata dimineata intre orele 8.00 si 9.15 de la start (Hunedoara). Ne-am bucura daca - in masura in care puteti - ati ridica numerele vineri :). Vineri seara, incepand cu ora 20.00, toti concurentii sunt invitati la cantina Colegiului National "Decebal" din Deva, pentru Pasta Party. Locatia este la 200 m de Primaria Deva, iar de la Primarie si pana acolo vom pune indicatoare, asa ca sigur veti gasi usor. Va rugam sa veniti daca se poate la ora 20.00, pentru ca inainte de a va pune niste paste in farfurii, va vom face cunostinta cu prietenii nostri de la Politia Rutiera, care vor sa va spuna cateva cuvinte. Pastele sunt ceva special, prietenul nostru Marius Gabor de la Petras Bio ni le-a pus la dispozitie. Daca firma e Bio, pastele sunt la fel. Cu ocazia asta veti sti unde puteti face un dus sambata dupa cursa, pentru ca dl. director al Colegiului National "Decebal" Deva ne ajuta si cu asta. Multumim!